O nama


Art Line d.o.o.

Dugogodišnje iskustvo u izradi i montaži:
Kovanih i INOX ograda - dvorišnih, balkonskih ravnih ili lučnih,
Unutrašnjih i vanjskih stepenica ravne ili spiralne,
Francuskih balkona,
Industrijskih ograda od željeza, vibro pletiva i istegnutog metala,
Vrata (kapija) - pješačkih, dvokrilnih, kliznih i samonosivih bez šine,
Kovanih i INOX elemenata za samougradnju, rukohvata,
Ukrasnih i zaštitnih rešetki za prozore i vrata,
Ukrasni predmeti od kovanog željeza i INOX a - svijećnjaci, lusteri, karniže, vješalice…,
Metalni i INOX namještaj - stolovi, stolice, kreveti, vrtne garniture…
I drugih proizvoda od željeza, kovanog željeza i INOXA.
Takođe izrađujemo i, čelične konstrukcije za krovove, nadstrešnice, stepeništa i montažne objekte.
Sve proizvode možemo isporučiti vruće pocinčane što znači dugogodišnju zaštitu od korozije na koju dajemo garanciju od 25 godina. Nakon cinčanja proizvoda vršimo elektrostratsko lakiranje u boji po Ral ton karti po želji kupca najkvalitetnijim bojama W+S Njemačkog proizvođača koja se nanosi direktno na cink. Proizvodi koji ne idu na cinčanje podliježu procesu antikorozivne zaštite i odmašćivanja materijala. Nakon potapanja u temeljnu boju ili ručno nanošenje boje na kritična (zahtjevna) mjesta vrši se strojno elektrostatičko lakiranje temeljnom bojom WS-KOROGRUND, te završni sloj lakom po odabiru kupca ili dvokomponentnom bojom WS-COROXXAN 2 u 1 (temeljna + završna u jednom premazu). Po završetku i ove faze bojanja, pristupa se završnoj dekoraciji elemenata ”BOJAMA WS-PATINA“.

Na svim vratima (kapijama) ugrađujemo brave ili odgovarajuće mehanizme za zaključavanje sa ukrasnim kovanim okovima i kvakama. Na svim vrstama vrata (kapija) moguća je i ugradnja motora na daljinsko upravljanje (električnim mehanizmom za otvaranje ). I na pješačkim vratima (kapijama) moguća je ugradnja električne brave sa interfonom i uređajem za otključavanje iz Vašeg doma.

Iza svakog našeg proizvoda stoji tim ljudi koji su svojim znanjem, trudom i iskustvom doprinjeli da svaki naš proizvod zadovolji i najmanju želju potencijalnog kupca. Pogledajte našu galeriju slika proizvodnje .

Za više informacija  +387 65 647 159